Nyheter i Oxceed efter helgen

I helgen genomförde vi uppdateringar av Oxceed som inverkade både på infrastrukturen, nya funktioner och förbättringar av flera befintliga delar. Här är ett axplock av helgens nyheter:

Periodrapportdesigner

Nu släpper vi den stora designern för periodrapporter där ni kan skapa era egna mallar för hur ni vill att era periodrapporter ska se ut. Periodrapporterna är till för att skapa pdf-paket med rapporter, nyckeltal, grafer och kommentarer som enkelt skickas till klienter eller styrelse. 

Artikelbudgetering

Skapa era egna "artiklar" och välj vilka konton som ska budgeteras på artikelnivå. Sen får budgetansvariga upp följande fönster där man får ange antal per artikel. Antalen multipliceras med priset och blir budgetbelopp per månad på deras konto. 

Fakturabildsvisning

Verifikatbilder från Fortnox kan man nu visa i Oxceed. Dessa öppnas via en bildikon på transaktionsrader eller fakturarader i drill down-fönster från rapporter eller analyser. 

Kostnadsfritt att integrera Oxceed med Fortnox

Som certifierad integrationspartner är det, från och med Fortnox nästa release, kostandsfritt att integrera Oxceed med Fortnox. Den normala integrationskostnaden på 59:-/månad och företag behövs således inte mer för Oxceed! 

Byråprislistan hittar ni här, och företagsprislistan hittar ni här

Läs mer om kopplingen på vår integrationssida: https://www.fortnox.se/koppling/oxceed/

Skärmklipp.PNG

Oxceed certifierad partner med Fortnox

Vi har den stora glädjen att meddela att Oxceed numera är en certifierad partner med Fortnox! Med det är Oxceed den första certifierade partnern i Fortnox nya program för partnercertifiering.

Oxceed har certifierats som partner inom:

  • Analys
  • Rapportering
  • Målstyrning
  • Nyckeltal
  • Benchmarking
  • Budget och Prognos
Eric Damberg från Fortnox presenterar Oxceed som certifierad partner på Fortnox roadshow i Umeå.

Eric Damberg från Fortnox presenterar Oxceed som certifierad partner på Fortnox roadshow i Umeå.

Oxceed och Fortnox på Roadshow

Vi har den stora glädjen att meddela att Oxceed numera är en certifierad partner till Fortnox! Med det är Oxceed den första certifierade partnern i Fortnox nya program för partnercertifiering.

I och med certifieringen är vi också med på Fortnox roadshow som pågår från idag, 13/9, till den 20/9 där vi besöker Umeå, Borlänge, Stockholm, Malmö, Göteborg och Växjö.

Oxceed blir först ut som certifierad partner

Oxceed blir först ut som certifierad partner

Oxceed presenterar tjänsten på roadshowen i Umeå

Oxceed presenterar tjänsten på roadshowen i Umeå