Uppdateringar för september

Septembers uppdatering av Oxceed innehåller tre större nyheter och, som vanligt, en massa små fixar och förbättringar. Dessutom kommer det snart fler nyheter så håll koll på oss i sociala medier!

Vi hade lite problem med augustis utskick av nyheter med dessa kan ni läsa om här!

nytt Dokumentarkiv!

Vår gamla dokumenthantering var inte mycket att hurra för men nu! Nu har vi ett dokumentarkiv med mycket bättre funktioner (och fler kommer).

Till att börja med visas samtliga dokument i en lista. Listan är enkelt sökbar och till vänster har vi en detaljerad filterpanel där man kan sortera fram precis vad man letar efter.

Och den största förbättringen är våra Taggar som ska fylla behovet av “mappar”. Administratörer skapar taggar med de kategorier ni vill sortera dokument i och sedan kan ni lägga till en eller flera taggar på varje dokument. Taggarna går båda att söka och filtrera.

Läs mer om dokumentarkivet här…

Testkonto

Vi har förbättrat vår hantering av testkonto en hel del. Så alla ni som har en testperiod kommer nu att se en gul/orange-knapp i huvudmenyn som visar hur många dagar ni har kvar på ert testkonto.

När testperioden tar slut stängs kontot automatiskt, sen har ni 60 dagar på er att återaktivera kontot om ni skulle vilja använda Oxceed på riktigt.

Klickar man på knappen så visas ett fönster där ni antingen kan fylla i era fakturauppgifter och Aktivera er Oxceedprenumeration. Eller välja att avsluta kontot direkt.

Lite ovanliga färger och en väldigt lång testperiod i detta exempel!

Notiser för nya konto/kostnadsställen/projekt

I vår byråfunktion Navigate så har vi automatiska bevakningar av en del händelser i företagen, Notiser, och dessa har nu utökats med att även bevaka om det lagts till konton, kostnadsställen eller projekt i ekonomisystemet.

Dessa notiser kommer snart även visas för andra typer av kunder, inte bara byråer!

Lite mer info om våra nyheter hittar ni vår dokumentation här…