Semesternyheter

Det är snart dags för semester men innan dess tänkte vi utannonsera lite uppdateringar i Oxceed. Vi har plikttroget släppt uppdateringar varje månad detta året men inte visat upp alla nyheter för den breda allmänheten. Men denna gången släpper vi dock ut ett par större nyheter som vi gärna vill stoltsera med!

Egna grafiska nyckeltal

Att skapa egna grafiska nyckeltal har varit efterfrågat länge och äntligen är vi där! Men den befintliga KPI-designern och ett tillägg kan ni skapa era egna nyckeltalsberäkningar som automatiskt blir till grafer som kan placeras på Översiktssidor och i Periodrapporter.

Skapa era egna grafiska nyckeltal och placera dessa på en Översiktssida eller i en Periodrapport

Hantering av extern data - manuella värden

Vad är “Manuella värden”? Jo med det menar extern data som ni vill använda i era nyckeltal och/eller rapporter. Till exempel Kvadratmeter eller Arbetade timmar. Detta är ett nytt tillägg som med hjälp av KPI-designern skapar era grafiska nyckeltal.

Här kan man lägga in extern information som sedan kan användas i nyckeltal eller rapporter. Till exempel Kvadratmeter eller Arbetade timmar.

Koncernelimineringar

Nytt för våra Koncernkunder är två elimineringsfunktioner. En för Resultat och en för Balans. I dessa använder ni våra befintliga företagsgrupper (där ni själv bestämmer hur era koncerngrupper ser ut) och kan enkelt lägga till elimineringar varje månad för att få en sammanställd koncernkonsolidering!

Här har vi en koncernbalansrapport med elimineringskolumner. Vilka företag som ska visas styr ni själva, i detta fall endast ett företag.

Projektorganisering

Den sista stora nyheten är att projektinställningssidan fått ett rejält lyft. Nu kan man skapa grupper av projekt så att man kan ta ut en samlad rapport för flera projekt!

Skapa egna grupper av projekt så ni enkelt kan summera flera projekt till en rapport!

Det var de stora nyheterna för denna gång. Vill ni läsa mer om tidigare nyheter så hittar ni dem här!

Nyheter för juli

Nyheter för juni

Nyheter för maj