Kundanalys, rullande 12 och SNI

I fredags släppte vi en, utåt sett, minde produktuppdatering. Det som mest i ögonfallande är en ny analyssida, Kunder, en ny kolumntyp i resultatrapporter, Rullande 12, samt att vi börjat lägga in SNI-koder på företagen i Oxceed.

Mycket har dock hänt i bakgrunden, bland annat har Fortnoxsyncen byggts om och är nu väldigt mycket snabbare på att synkronisera nya företag. Tidigare kunde detta ta flera timmar men nu får man upp data inom några minuter!

Personalbudgetmodulen, som är på testperiod hos några kunder, har fått en del buggfixar och förbättringar efter bra feedback från testkunderna. Vi hoppas på att modulen ska kunna bli tillgänglig för samtliga kunder innan sommaren.

Nedan kan ni titta på några av nyheterna. 

Den nya kundanalyssidan där man kan välja att titta på alla, betalda eller obetalda fakturor över de senaste 12 månaderna.

I designer för resultatrapporter finns nu en ny kolumntyp, Rullande 12, som hela tiden visar utfall för de senaste 12 månaderna (från vald period).

Ett annat mindre tillägg är att en sektion (rad) kan vara en tomrad. Detta bara för att ni ska kunna strukturera rapporterna bättre.

Hela företagsinställningssidan har fått en ny design för att man ska kunna få plats med mer information om företagen. Detta återspeglas också när man lägger till nya företag.