Baker Tilly

Baker Tilly och Oxceed inleder ett strategiskt samarbete kring digital rapportering och rådgivning. Oxceed är plattformen som ger företag nya möjligheter till verksamhetsstyrning och är marknadens effektivaste verktygslåda för digital rådgivning. 

Stockholm, 11 april 2018

Baker Tilly och Oxceed inleder ett strategiskt samarbete kring digital rapportering och rådgivning vilket innefattar rapportering, budgetering, prognoser och analyser av ekonomisk information. Tack vare samarbetet kommer Baker Tillys medarbetare och kunder få tillgång till moderna verktyg för att tillsammans kunna analysera och planera kundens verksamhet.
 
–Genom samarbetet med Oxceed får vi ytterligare ett kraftfullt verktyg för att tillsammans med våra kunder kunna följa den ekonomiska utvecklingen i bolagen och analysera verksamheten genom t.ex. jämförelser, benchmarking , simuleringar och budgets m.m. Vi ser framförallt fram mot att på ett helt annat sätt än idag kunna arbeta tillsammans med kunderna i ett gemensamt digitalt verktyg. Vi ser också fram mot att bidra till att utveckla nästa generations verktyg inom digital rådgivning, säger Martin Karlsson på Baker Tilly.
 
– Vår ambition är att ta fram nästa generations plattform för Digital rådgivning så Sveriges redovisningsbyråer kan erbjuda moderna och kraftfulla verktyg för att analysera ekonomin och planera framtiden. Vårt samarbete med Baker Tilly känns oerhört spännande och är ett kvitto på att Oxceed är den leverantör som kan ta byråerna in i framtiden. Vi ser fram emot att tillsammans med Baker Tilly utveckla framtidens tjänster för att underlätta för företag och dess anställda, säger Andréas Arnfeldt, Sales Director på Oxceed.

Mer information

Andréas Arnfeldt, Sales Director på Oxceed AB, andreas.arnfeldt@oxceed.se

Om Oxceed AB

Oxceed utvecklar tjänster för redovisnings- och revisionsbyråer som vill ta steget in i framtiden och där byrån och dess kunder nyttjar en gemensam och användarvänlig portal för analys, rådgivning och kommunikation. I Oxceed kan byrån överblicka och hantera samtliga kunder oavsett ekonomisystem med hjälp av våra unika integrationsslösningar. Byråns kunder får via mobilen och datorn tillgång till sin redovisning med hjälp av enkla och överskådliga grafer, nyckeltal och rapporter. Med Oxceed förbättras vardagen både för byråns anställda och för dess kunder! Läs mer på: www.oxceed.se

Om Baker Tilly

Baker Tilly Sverige har ca 600 anställda vid ca 70 kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 147 länder och ca 30 000 medarbetare totalt. Läs mer på: www.bakertilly.se