Skapa era egna rapporter!

Ikväll skickar vi ut ett gäng nyheter och uppdateringar i Oxceed som direkt blir tillgängliga för samtliga kunder. Den största nyheten är Rapportdesignern där ni nu kan skapa era egna resultatrapporter direkt via ett grafiskt gränssnitt!

Nedan följer korta presentationer av de stora förändringarna i dagens release. Klicka gärna på bilderna för att zooma in.

Rapportdesigner

Med Rapportdesignern kan ni enkelt skapa väldigt komplexa rapporter direkt i Oxceed. Rapporterna ni skapar går alltid att exportera till Excel och PDF precis som våra vanliga rapporter.

När ni skapat nya rapporter delar ni enkelt dem med era företag och kolleger

kopiera utfall till budget

Tidigare kunde man kopiera belopp mellan olika budget- och prognosversioner. Detta har vi dels förenklat samt lagt till stöd för att kopiera utfall till en budget eller prognos. 

Detta i ett nytt och mer pedagogiskt "Skapa ny budget/prognosversion"-fönster.

Här gör man kopieringen samtidigt som man skapar versionen. Mycket enklare än förut!

Utökade navigatorfunktioner

NewItem108.png

I byrå- och koncernnavigatorn har vi nu lagt till fler funktioner under nya menypunkterna Analysera och Utvärdera. En av nyheterna är koncernrapporten som följer nedan.

Koncernrapport

Koncernrapport.png

Våra koncernkunder har efterfrågat rapporter som visa samtliga företag för att göra enkla koncernsummeringar. Detta innefattar inte elimineringar men det ger en snabb överblick över en grupp med företag och deras summerade resultat.

Företagsgrupperna skapar ni själva i navigatorn och behöver inte alls vara en regelrätt koncern.

Analys av leverantörsskulder

NewItem116.png

I förra versionen lade vi till ett antal Analyssidor som nu utökats med en sida för analysering av leverantörsfakturor. Fakturorna grupperas per leverantör där ni kan gräva bland era leverantörer.

Utökade rapporträttigheter

Rapporträttigheter_2.png

För att göra Rapportdesignern ännu mer kraftfull har vi nu lagt till stöd för att dela rapporter till hela företag eller specifika användare. Detta göra man via inställningssidan Rapporter.