Oxceed växer och söker nu utvecklare till Sveriges häftigaste molntjänst

Vill du vara med och engagera dig i ett snabbväxande företag med en unik molnprodukt? Vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka vårt bolags framgång. Ta chansen att utvecklas i ett modernt och agilt mjukvarubolag där dina idéer välkomnas.

Om företaget

Under hösten 2016 lanserade Oxceed marknadens mest effektiva molntjänst inom Performance Management, där affärsplanering, målstyrning, budgetering, uppföljning och prognostisering är inkluderat i en och samma lösning. Oxceeds molnlösning är en tjänst byggd på modern teknik och samlar på ett unikt sätt ihop information från kundernas olika datakällor så att de snabbt får en överblick och verksamhetsinsikt om hur företaget mår.

I takt med att Oxceed befinner sig i en stark tillväxtfas ser vi nu ett behov av att anställa ett antal juniora och seniora kollegor som är redo för nya utmaningar. Vi är mitt uppe i en intensiv utvecklingsprocess där din insats kommer bli viktig. Vi kan garantera ett högkvalitativt utvecklande jobb i en familjär miljö med mycket hög kompetens på Stockholmskontoret.

För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet samtidigt som vi skapar värde för våra kunder och vi utgår från att du är av samma uppfattning. Vi som arbetar på Oxceed brinner för vår lösning. Vi har en ambitiös men prestigelös inställning och arbetar hårt för att lyckas med våra högt ställda mål.

Om rollen

Vi arbetar agilt och Du kommer att få möjlighet att utveckla funktioner för både frontend och backend i våra produkter. Du får arbeta i team där vi har en bra mix av krav- och testingenjörer och utvecklare. Du kommer alltså att bli del av en liten teknikorienterad utvecklarorganisation med stora möjligheter att utvecklas.

För rätt person kommer det finnas framtida möjligheter att axla mer ansvar i andra roller där Du ges möjlighet att påverka samtliga delar av företaget.

 Vem är du?


Vår utveckling sker uteslutande i Microsoftmiljö och med den senaste tekniken. De vi söker är seniora eller juniora utvecklare med goda kunskaper inom .Net och molnplattformen Azure och som gärna har erfarenhet av komplexa IT- system och ekonomikompetens.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för systemutveckling och som ständigt vill utvecklas. Du är en person som håller dig uppdaterad inom utveckling och teknik och är insatt i modern systemutveckling. Utöver detta hoppas vi att du har erfarenhet av:

  • Utveckling i .NET med C#
  • Erfarenhet av HTML5/Javascript och CSS
  • Erfarenhet av utveckling i Azure
  • Erfarenhet av TFS
  • Erfarenhet av SQL och MS SQL-Server

Övrig information

Start enligt överenskommelse, med placering i Häggvik.

Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök till tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till: johan.thorberg@oxceed.se

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kan du även kontakta Johan per telefon på 070 8665088

Välkommen med din ansökan!