Nyheter i Oxceed

I fredags lanserade vi en ny version av Oxceed som nu är tillgängligt för samtliga kunder.
Vi har den senaste tiden arbetat med en del tekniska förbättringar som ni kanske inte märker av i första läget, men som är till för att förbättra våra kunders upplevelse av Oxceed.
 
Nedan går vi genom några av de nya funktionerna och som vanligt har vi förbättrat befintliga delar och som ni kan ta del av när ni loggar in.

Organisation

Under inställningar kan man nu skapa egna hierarkier av kostnadsställen (gröna) och skapade grupper (gråa). På så sätt kan man enkelt se rapporter, nyckeltal och analyser som är baserade på en grupp av kostnadsställen.
 
Allt görs enkelt med dra-och-släpp och organisationsschemat kan visas både i som i en trädvy eller likt bilden ovan.

Periodväljaren

Tidigare fick man välja år och månad separat och man var tvungen att klicka på verkställ för att valet av månad skulle genomföras.
 
Med den nya periodväljaren kan man enkelt välja mellan år och månader och sedan uppdateras sidan automatiskt efter gjorda val.
 

Navigatorn

För de som har en byråprenumeration eller koncernprenumeration finns det nu en helt ny sida där man kan överblicka, filtrera och administrera samtliga sina företag. 
 
Detta är det första steget i navigatorn som snart kommer fyllas på med fler funktioner där man t.ex. kan ta ut rapporter och analyser som innehåller flera företag..
 

Hjälp

Nu finns en hjälpdokumentation tillgänglig direkt i Oxceed via knappen med frågetecken längst uppe i högra hörnet.   Dokumentationen ska gå genom samtliga sidor i Oxceed och kommer att vidareutvecklas och kompletteras för varje produktuppdatering.   Ni finner, bland annat, mer dokumentation om alla nyheter där.  

Nu finns en hjälpdokumentation tillgänglig direkt i Oxceed via knappen med frågetecken längst uppe i högra hörnet.
 
Dokumentationen ska gå genom samtliga sidor i Oxceed och kommer att vidareutvecklas och kompletteras för varje produktuppdatering.
 
Ni finner, bland annat, mer dokumentation om alla nyheter där.
 

Synkroniseringsnotiser

Det påverkar inte befintliga kunder så mycket, men nu får man notifikationer när den första synkroniseringen görs till ett företag.
Om detta meddelande visas vet man att synkroniseringen har startat och att det bara är att vänta på att den ska bli klar.