Oxceed har uppdaterats med nya funktioner

Den senaste tidens vidareutveckling av Oxceed har nu lanserats och finns tillgänglig för alla våra kunder. Utöver dessa kommer det dessutom lite mer godbitar om bara ett par veckor!

Klarmarkera period

På översiktssidan, nyckeltalssidorna och rapportsidorna finns nu, överst på sidan, en blå knapp som anger vilken period som är senast klarmarkerad. Den senast klarmarkerade perioden är numera förvalda på översiktssidan, nyckeltalen och i rapporterna.

På översiktssidan, nyckeltalssidorna och rapportsidorna finns nu, överst på sidan, en blå knapp som anger vilken period som är senast klarmarkerad. Den senast klarmarkerade perioden är numera förvalda på översiktssidan, nyckeltalen och i rapporterna.

Rapporträttigheter

Under inställningshjulet finns ett nytt alternativ, Rapporter. På denna sida kan man välja vilka rapporter man vill ska visas i Rapportmenyn för företaget. Administratörer kan oavsett öppna alla rapporter från denna sida.

Under inställningshjulet finns ett nytt alternativ, Rapporter. På denna sida kan man välja vilka rapporter man vill ska visas i Rapportmenyn för företaget. Administratörer kan oavsett öppna alla rapporter från denna sida.

Periodsummering

Under den nya huvudmenyn hittar man nu Dokument som innehåller både Dokumentarkivet(se nedan) samt Periodsummeringen. Periodsummeringen är en funktion för att skapa ett månads-/delbokslut med kommentarer, resultatrapport och balansrapport i ett och samma paket. Periodsummeringen sparas i Dokumentarkivet och kan skickas direkt som PDF till intressenter via e-mail från Oxceed. 

Under den nya huvudmenyn hittar man nu Dokument som innehåller både Dokumentarkivet(se nedan) samt Periodsummeringen. Periodsummeringen är en funktion för att skapa ett månads-/delbokslut med kommentarer, resultatrapport och balansrapport i ett och samma paket. Periodsummeringen sparas i Dokumentarkivet och kan skickas direkt som PDF till intressenter via e-mail från Oxceed. 

Dokumentarkiv

Under Dokument återfinns även det nya dokumentarkivet där Periodsummeringarna sparas. Här kan man även dela dokument till alla användare i företaget eller mellan företaget och Redovisningsbyrån.

Under Dokument återfinns även det nya dokumentarkivet där Periodsummeringarna sparas. Här kan man även dela dokument till alla användare i företaget eller mellan företaget och Redovisningsbyrån.