Periodrapporter

 

Periodrapporter

Periodrapporter är Oxceeds funktion för att skapa ett paket med rapporter, nyckeltal, grafer och kommentarer som enkelt skickas till klienter, styrelse eller andra intressenter.

Ni skapar era egna paket med Periodrapportdesignern och väljer då vilka rapporter, nyckeltal och grafer som ska ingå. Ni lägger till textfält, logotyper och linjer för att strukturera innehållet och delar ut mallarna till de företag ni vill använda dem på.

För att göra Periodrapporten öppnar man mallen, väljer en period, anger ett namn och skriver kommentarer i textfälten. När ni är klara notifieras publiceras Periodrapporten till Dokumentarkivet och mottagarna notifieras. Efteråt kan ni se vilka av mottagarna som öppnat rapporten och lämnat sina kommentarer.

En Periodrapportsmall som håller på att fyllas i. Ni väljer själva vilka element som ska finnas i mallen.

En Periodrapportsmall som håller på att fyllas i. Ni väljer själva vilka element som ska finnas i mallen.