Oxceed för byråer


Oxceed = Digital rådgivning

 

Oxceed byrånavigator är till för redovisnings- och revisionsbyråer som vill ta steget in i framtiden där byrån och dess kunder nyttjar en gemensam och användarvänlig plattform för analys, rådgivning och kommunikation. 

I navigatorn kan byrån överblicka och hantera samtliga kunder oavsett ekonomisystem med hjälp av Oxceeds datasynkroniseringslösningar. 

Byråns kunder får via mobilen och datorn tillgång till sin redovisning med hjälp av enkla och överskådliga grafer, nyckeltal och rapporter. 

Med Oxceed förbättras vardagen både för byråns anställda och för dess kunder! 


Alla i samma system

Tillbaka till menyn ^

Med Oxceed har ni en miljö för samtliga era klienter. Oavsett ekonomisystem kan ni synkroniserad klientens data till Oxceed. 

SIE4 - Fortnox - Visma eEkonomi - Visma Administration - Visma .Net - Björn Lundén Administration - Epicore iScala - Jeeves


företagsöversikt tiles.png

en gemensam yta

Med Oxceed använder både Byrån och Kunden samma ”ögon” och tittar på samma information oavsett ekonomisystem.

Byraer_översikt.png

förbättrad leverans

Byråns alla kunder kan kostnadsfritt använda Oxceed för att ta del av sina rapporter, nyckeltal, analyser och budgetar via mobilen och datorn. Med Oxceed förbättrar byrån sin leverans till kunden.

byraer_analys.png

knivskarp rådgivning

Med hjälp av Oxceeds analysfunktioner och rapporter kan byråkonsulten enkelt analysera och påvisa kundens styrkor och svagheter.


Ett pedagogiskt instrument att förklara ”tråkiga siffror”. Det är enklare för en icke-ekonom att ta till sig flöden och rörelser om man får se grafer istället för siffror. Redovisningen blir till ett beslutshjälpmedel och inte bara historiska siffror. Oxceed passar perfekt i vår affärsidé.
— Michael Holmlund, Räkenskaparna
Förr fick vi underlag med två, tre månaders fördröjning. Numera kan vi presentera nuläget. Och med hjälp av Oxceed kan vi ge råd om framtiden.
— Mikael Strömbäck, Digitaliseringschef, Fyrklövern i Mälardalen AB
Vi är glada att ha Oxceed som certifierad integrationspartner till Fortnox. Oxceed är specialister inom sitt område och tillför ett stort värde till våra kunder inom digital rådgivning, dessutom gör integrationen att kunder kommer att kunna spara mycket tid på sin administration och kunna fokusera mer på sin egen verksamhet.
— Eric Damberg, Partneransvarig, Fortnox AB

Prislista för byråer

Tillbaka till menyn ^

byråavtal från 1500:-/månad

 

Priset för byråavtal börjar på 1500:- per månad och baseras på företag, användare, tillägg och eventuella extra lagringskostnader. I avtalet ingår 30st samtidiga företag och användare.

Byråanvändare är alltid gratis och gäller byråns interna användare av rollerna Prenumerationsadmin & Företagsadmin.

extra FöreTag 49:-/MÅNad

 

Extra kundföretag (utöver de 30 ingående) kostar 49:-/månad.
Gäller för företag upp till 100 000 transaktioner och 500 dokument (se mer detaljer i prislistan).

extra Kundanvändare 49:-/månad

 

För att byråns kunder ska kunna ta del av Oxceeds smarta funktioner behöver de egna användare i Oxceed. Extra kundanvändare (utöver de 30 ingående) kostar vardera 49:-/månad.

Rollen - Läsare 49:-/månad - Kunden får tillgång till en översiktssida med nyckeltal och grafer samt dokumentarkiv med periodrapporter

Rollen - Deltagare 49:-/månad - Kunden får dessutom tillgång till funktioner för analys, företagsbudget och rapporter

villkor

 

Oxceed tillämpar 30 dagars öppet köp på nya beställningar

Byrån är Oxceeds kund och står för avtalet med Oxceed. Oxceed fakturerar aldrig byråns kunder om inte dessa har separat avtal med Oxceed (se företag i huvudmenyn)

Läs Oxceeds detaljerade prislista för byråer här….


Beställ byråpaket

 
Tillägg
Prislista *
Se prislista och allmänna villkor nedan
 
 
 

Tillägg

 

Dataexport 9:-/månad & företag

Funktion för att exportera ett eller flera företags bokföring (på transaktionsnivå) till Excel. Används för att bygga specialrapporter och/eller analyser i Excel.

Manuella nyckeltal & extern data 9:-/månad & företag

Designer för att skapa egna nyckeltal till översiktssidor och rapporter samt hantering av extern manuella värden (t.ex m2, arbetade timmar)

Benchmarking 9:-/månad & företag

Benchmarkingfunktioner där man jämför företagets kostnadsfördelning och O-index mot andra företag i branschen.

 

Betalning, leverans och uppsägning

 

Efter att ni skickat in er beställning så skickas ett mail till er med inloggningsuppgifter för Oxceed. En faktura på ditt köp kommer att skickas till e-postadressen du angivit ovan. Ert avtal med Oxceed har med denna beställning börjat att gälla. Vi tillämpar 3 månaders löpande uppsägningstid. Uppsägning sker skriftligen till sales@oxceed.se

Ni har rätt att säga upp avtalet inom 30 dagar från beställning av Oxceed (Öppet köp).

Alla priser är ex. moms och inga dolda avgifter tillkommer.