Oxceed för företag & koncerner

Oxceed är en molntjänst för Budgetering, Prognostisering, Rapportering och Analysering av ekonomisk data.
Vi har byggt Oxceed med den senaste tekniken och systemet är helt molnbaserat så det krävs inga implementationsprojekt eller konsultinsatser för att ni ska börja använda Oxceed. När ni beställt ert konto är ni igång och använder
Oxceeds fantastiska funktioner direkt!

Läs mer om, en del, av Oxceeds funktionsutbud nedan. Här hittar ni även vår prislista och beställningsformulär.


FUNKTIONER

 

Budget & Prognos

Skapa budget och prognos i ett strukturerat arbetsflöde där beslutsfattare får budgetera på sina enheter och allt kontrolleras och summeras automatiskt. Inga fler Excelmardrömmar eller handarbete!

Klicka på bilden för att läsa mer…

Översiktssidor och nyckeltal

Välj vilka nyckeltal er verksamhet ska arbeta med och placera dessa på användarnas startsidor så ni hela tiden håller koll på riktningen och målet

Klicka på bilden för att läsa mer…

Rapporter

Alla får tillgång till vårt startpaket med ekonomiska rapporter här har ni det som de flesta behöver. Olika varianter av Resultat- och Balansrapporter. Kassaflödesanalyser och Likviditetsprognoser

Klicka på bilden för att läsa mer…

Anpassa lösningen

Vill ni förändra era resultatrapporter, lägga till en TB1%, eller flytta ett kostnadskonto till intäktsdelen eller vill ni ha andra nyckeltal på startsidan? Detta är bara några exempel på vad ni själva, enkelt, kan ändra i Oxceed!

Klicka på bilden för att läsa mer…

Är ni en koncern?

För er som har flera företag som ni vill hantera på samma sätt, oavsett om de ligger i samma ekonomisystem eller ej. Då är Oxceed lösningen. Med ett konto kan ni lägga till flera företag och summera dessa till en koncern.

Klicka på bilden för att läsa mer…

Enkel integration

Oxceed behöver inget uppstartsprojekt eller en implementationstid för att använda. Integrationer med ekonomisystem görs snabbt och enkelt oavsett om ni använder Visma, Fortnox, iScala eller något annat system.

Klicka på bilden för att läsa mer…

Benchmarking

I våra benchmarkingrapporter kan ni direkt gämföra er med liknande företag och se var ni bör kunna spara pengar. Ni får en direkt indikator på vad som kan förbättras.

Klicka på bilden för att läsa mer….

personalbudget.png

Personalbudget

Med vår tilläggstjänst för Personalbudgetering så beräknar Oxceed era personalkostnader och lägger in dem på rätt kostnadsställe och konto i budgeten.


Oxceed är ett mycket intuitivt program som gjorde att man snabbt var igång med budgeteringen och arbetsbördan för uppföljning kommer minska väldigt mycket. Att det är så enkelt gör också att vi på ett mycket bra sätt kan få alla som är ansvariga att ha kontroll på sin budget och utfall på sitt kostnadsställe utan att de måste vänta på rapporten från mig.
— Sofie Wirandi, Processus AB
Vi har valt Oxceed för den smidiga funktionen med synkronisering från redovisningsprogrammet Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.
— Helena Andreasson. Ekonomichef, SLL Energi & Infrastruktur AB

prislista för företag & koncerner

 

företag & koncerner

Våra företagskonton kan innehålla ett eller flera företag och priset utgörs av en kostnsd per företag och användare samt eventuella tillägg. Om företagen tar väldigt stor lagring så kan det tillkomma tillägg för extra lagringsutrymme.

Användare

Användare kostar 99:-/månad oavsett roll

funktionspaket

Vi har två funktionspaket, Standard och Plus. Funktionspaketet avgör vad kostnaden per företag är med 299:-/månad för Standardpaketet och 499:-/månad för Pluspaketet. Se funktionsmatrisen nedan för innehållet i paketen.

företagsmatris.png
 

Hela prislistan och funktionsspecifikationen hittar ni här!

koncernhanterare 399:-/månad

Lägg till vår koncernhanterare till ert konto och ni får för 399:-/månad (kampanjpris) tillgång till våra koncernrapporter, elimineringsfunktioner och koncernanalyser för samtliga av era företag.

tillägg

Om inte standardpaketet räcker kan man antingen uppgradera till Plus eller lägga till Analyspaket, Budgetpaket, Designpaket och/eller Rådataexport. Läs mer om dessa tillägg i den detaljerade prislistan.

tillägg - pluspaket

Till pluspaketet har vi även funktioner för Manuella nyckeltal och externa värden, Benchmarking, Personalbudget, Artikelbudget och Rådataexport. Läs mer om dessa tillägg i den detaljerade prislistan.

extra LAGRING

Det ingår alltid 100 000 transaktioner per företag i Oxceed. Om ert/era företag behöver mer lagring kostar detta 1:-/250 transaktioner extra per månad.

  • Det genomsnittliga Fortnoxföretaget har ca 18 000 transaktioner över 3 räkenskapsår

  • Oxceeds genomsnittliga företagskund har ca 35 000 transaktioner över 3 räkenskapsår

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Oxceed tillämpar 30 dagars öppet köp på nya beställningar


Beställ företag- & koncernpaket

 
Funktionspaket *
Tillägg
Prislista och allmänna villkor *
Se prislista och allmänna villkor nedan