Oxceed för företag

Oxceed är en molntjänst för Budgetering, Prognostisering, Rapportering och Analysering av ekonomisk data.
Vi har byggt Oxceed med den senaste tekniken och systemet är helt molnbaserat så det krävs inga implementationsprojekt eller konsultinsatser för att ni ska börja använda Oxceed. När ni beställt ert konto är ni igång och använder
Oxceeds fantastiska funktioner direkt!

Läs mer om, en del, av Oxceeds funktionsutbud nedan. Här hittar ni även vår prislista och beställningsformulär.


FUNKTIONER

 

Budget & Prognos

Skapa budget och prognos i ett strukturerat arbetsflöde där beslutsfattare får budgetera på sina enheter och allt kontrolleras och summeras automatiskt. Inga fler Excelmardrömmar eller handarbete!

Klicka på bilden för att läsa mer…

Översiktssidor och nyckeltal

Välj vilka nyckeltal er verksamhet ska arbeta med och placera dessa på användarnas startsidor så ni hela tiden håller koll på riktningen och målet

Klicka på bilden för att läsa mer…

Rapporter

Alla får tillgång till vårt startpaket med ekonomiska rapporter här har ni det som de flesta behöver. Olika varianter av Resultat- och Balansrapporter. Kassaflödesanalyser och Likviditetsprognoser

Klicka på bilden för att läsa mer…

Anpassa lösningen

Vill ni förändra era resultatrapporter, lägga till en TB1%, eller flytta ett kostnadskonto till intäktsdelen eller vill ni ha andra nyckeltal på startsidan? Detta är bara några exempel på vad ni själva, enkelt, kan ändra i Oxceed!

Klicka på bilden för att läsa mer…

Är ni en koncern?

För er som har flera företag som ni vill hantera på samma sätt, oavsett om de ligger i samma ekonomisystem eller ej. Då är Oxceed lösningen. Med ett konto kan ni lägga till flera företag och summera dessa till en koncern.

Klicka på bilden för att läsa mer…

Enkel integration

Oxceed behöver inget uppstartsprojekt eller en implementationstid för att använda. Integrationer med ekonomisystem görs snabbt och enkelt oavsett om ni använder Visma, Fortnox, iScala eller något annat system.

Klicka på bilden för att läsa mer…

Benchmarking

I våra benchmarkingrapporter kan ni direkt gämföra er med liknande företag och se var ni bör kunna spara pengar. Ni får en direkt indikator på vad som kan förbättras.

Klicka på bilden för att läsa mer….

personalbudget.png

Personalbudget

Med vår tilläggstjänst för Personalbudgetering så beräknar Oxceed era personalkostnader och lägger in dem på rätt kostnadsställe och konto i budgeten.


Oxceed är ett mycket intuitivt program som gjorde att man snabbt var igång med budgeteringen och arbetsbördan för uppföljning kommer minska väldigt mycket. Att det är så enkelt gör också att vi på ett mycket bra sätt kan få alla som är ansvariga att ha kontroll på sin budget och utfall på sitt kostnadsställe utan att de måste vänta på rapporten från mig.
— Sofie Wirandi, Processus AB
Vi har valt Oxceed för den smidiga funktionen med synkronisering från redovisningsprogrammet Fortnox. Det effektiviserar vårt dagliga arbete med ständigt aktuella siffror som hjälper oss i vår verksamhetsanalys.
— Helena Andreasson. Ekonomichef, SLL Energi & Infrastruktur AB

prislista för företag

 

ANVÄNDARE & LAGRING

Som företagskund betalar ni användarpris baserat på ett funktionspaket + lagringskostnad och ev. tillägg.

funktionspaket3.png
 

Hela prislistan och funktionsspecifikationen hittar ni här!

LAGRING

Ni betalar för den lagringsyta ni använder i Oxceed. Lagringsstorleken beror på hur stor bokföringen är för ert företag.

  • Det genomsnittliga Fortnoxföretaget kostar ca 36:-/månaden i lagring

  • Oxceeds genomsnittliga företagskund kostar ca 70:-/månaden i lagring

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Oxceed tillämpar 30 dagars öppet köp på nya beställningar


Beställ företagspaket

 
Funktionspaket *
Tillägg
Prislista och allmänna villkor *
Se prislista och allmänna villkor nedan